Des 082014
 

PrebenjaminsB-Campos (2)

Els prebenjamins “A” varen aconseguir la seva sisena victòria consecutiva, mentre que els prebenjamins “B”, aconseguien el segon punt.

Dissabte al matí, els prebenjamins “A”, varen imposar-se, per 2-1, a l’Àgora Portals, tercer classificat i el qual avantatjava amb quatre punts a l’Sporting.

L’alineació inicial de l’Sporting, fou, Rodriguez, Alcolea, Estades, Oncala, Roibal, Alonso, Hidalgo i Villafuerte, també va jugar els dos quarts reglamentaris el jugador Jaume.

L’Àgora Portals, va presentar d’inici; Gonzalez, Blanes, Cañellas, Di Loreto, Pujol, Solivellas, Zapata i Morell, a la banqueta per jugar els dos quarts reglamentaris, els jugadors Ozonas i Ripoll.

L’equip visitant es va avencar en el marcador, 0-1, al minut tretze a través del jugador Morell, amb aquest resultat va acabar la primera part.

A la segona, gràcies als gols de Roibal al minus 23 i 28, el nostre equip va aconseguir la seva sisena victòria consecutiva.

Amb aquest resultat l’Sporting ocupa la quarta plaça amb 18 punts, i a un de l’Àgora, però amb un partit menys.

PrebenjaminsB-Planatesaat. (4)

Els prebenjamins “B”, que també varen jugar dissabte dins Son Caulelles, varen empatar el seu partir, 1-1, contra el Penya Esportiva S’Arenal del PESA.
Alineació inicial de l’Sporting; Puigarnau, Cano, Borga, Juan, Grau, Gimenez, Mesquida i Garcia, a la banqueta per jugar els dos quart reglamentaris, Sanchez i Llado.

El Penya Esportiva S’Arnal, va presentar el següent equip inicial, Rigo, Riverio, Palma, Teruel, Jooyos, Manero, Arvili i Madrid. a la banqueta Kvach, Keita, Garcia i Santiago.

Al minut 13 Grau va marcar l’1-0 a favor de l’Sporting, i al minut 25 el jugador de la Penya Teruel va aconseguir l’empat definitiu 1-1.

El nostre equip continua el cuer del seu grup, amb dos punts.

Resultats i classificació prebenjamins “A” grup H.

Resultats i classificació prebenjamins “B” grup C.