Oct 072018
 

JuvenilsB-Recreatiulavictoria (3)

El partit entre els Juvenils B, i el Poblense “B” de la primera regional grup A, va acabar amb l’ajustada victòria del nostre equip per 4-3.

La visita del Poblense “B”, pareixia amb partit fàcil, ja que l’equip de Sa Pobla, contava tots els seus partits per derrotes,  als nostres jugadors és varen veure sorpresos al minut 15, quan l’equip visitant va aconseguir el 0-1, rapia reacció del nostre equip i abans d’arribar al descans, havia aconseguit capgirat el marcador per deixar-lo amb una renta mínima al seu favor, 2-1.

Però ningun s’esperava el que va passar al cap de tres minuts de la represa, només amb un minut, el Poblense “B” va ser capaç  d’empatar i avençar-se en el marcador per posar el 2-3 al seu favor, la cosa se posava negra per l’Sporting quan en el minut 63 era expulsar  i set minuts més tard veia la targeta directa el jugador Balaguer, quedant l’Sporting amb nou jugadors, dos penals un al minut 72 i l’altre al darrer minut de joc, varen donar la victòria, no sense patiment al nostre equip.

SPORTING SANT MARÇAL ATLÈTIC, 4 POBLENSE “B”, 3.

SPORTING SANT MARÇAL ATLÈTIC; Prieto (Campins,45), Montiel, J. Martinez A. Martinez, 67), Beernat, Lillo (Lopez, 45), Pons, Ll. Rabaza, J. Rabaza (Duran, 61), Lin, Hidalgo i Balaguer.

POBLENSE “B”; Pastor, Garcia (Segui, 45), B. Crespi, A. Crespi, Corro, Estades (timoner, 75), Serra (Vesselinov 85), Estades, Serra, Mas, Añibarro (Pitigoi, 69), Alhama i Andreu.

GOLS; 0-1 Crespi minut 15, 1-1 Ll. Rabazza minut 38, 2-1 Pons minut 40, 2-2 Serra minut 48, 2-3 Crespi minut 48, 3-3 Montiel de penal minut 72, 4-3 Montiel de penal minut 89.

ÀRBITRA; Joan Miguel Reus Porras, va ensenyar targeta groga als jugadors de l’Sporting Balaguer, Martinez i Redondo, i vermella als jugadors també de l’Sporting Bernat i Balaguer, per part del Poblense “B”, varen beure la targeta groga Garcia Alhama i Corro.

Resultats i classificació juvenils B Primera regional grup A.