Oct 022017
 
El primer gol marcat per Ramirez.

El primer gol marcat per Ramirez.

Segon partit de lliga dels infantils A i primer dins Son Caulelles,amb una nova victòria dels nostres colors, que permet al nostre equip encapçala la classificació del grup A, empatat a punts amb Platges de Calvia i Recreatiu Sant Francisco.

La visita del Porto Cristo va representar una nova victòria pel nostre equip, en tot moment va ser superior a l’equip visitant i així al marcador al minut 15 i registrava un clar 3-0 a favor de l’Sporting, abans del descans l’equip visitant va marcar el seu primer gol, al transformar un penal assenyalat per l’àrbitra, acabant la primera part amb el resultat de 3-1.

A la segona part, i al cap de vuit minuts de la represa el marcador ja era de 7-1 a favor de l’Sporting, que sentenciava el partit i els tres punts, abans d’acabar encara hi va haver un gol per equip per establir el definitiu 8-2.

FITXA DEL PARTIT.

Infantils A-Porto Cristo (3)_opt

SPORTING SANT MARÇAL; Oncala, Juan, Roibal, Garcias, Mayordomo, Coleto, Llado, Adelantado, Villafuerte, Ramirez, i Naveiras.

TAMBÉ VAREN JUGAR; Sanchez, Mesa, Perez i Quilez.

Infantils A-Porto Cristo (2)_opt

PORTO CRISTO; Alvarez, Moreno, Vecina, Marta, Novikov, Armengol, Torres, Vilches, Santandreu, Barcelo, i Pascual.

TAMBÉ VAREN JUGAR; Aparicio, Delgado, Gaya, Ramis i Gutierrez.

GOLS; 1-0 minut 5 Ramirez, 2-0 minut 9 Ramirez, 3-0 minut Roibal, 3-1 minut 18 Armengol de penal, 4-1 minut 36 Adelantado, 5-1 minut 40 Mesa, 6-1 minut 41 Coleto, 7-1 minut 43 Coleto, 7-2 minut 50 Nokinov, 8-2 minut 57 Mesa de penal.

Infantils A-Porto Cristo (4)_opt

ÀRBITRA; Jordi Verdera Escandell.

CAMP; Municipal de Son Caulelles.

Resultats i classificació infantils A segona regional grup A.