Oct 012019
 

Els amateurs de primera regional, varen aconseguit la segona victòria de la temporada, i com la primera va ser fora de Son Caulelles.

En un bon partit els amateurs “A”, es varen imposar a l’Espanya de Llucmajor per 0-1, sumant així la seva segona victòria de la temporada, la primera part va acabar amb el resultat inicial d’empat (0-0).

Al cap de vuit minuts de la represa, minut 53, Alfonzo de l’Sporting, marcava el primer gol del partit, per establir el 0-1, a pesar dels intents dels dos equips, un per empatar i l’altre per augmentar la diferència, el marcador no es va mourà, acabant l’encontre amb la victòria del nostre equip que es la segona del campionat.

Fitxa del Partit.

Espanya de Llucmajor; Nuñez, Leonel, Fernandez, Nieto, Riutort, Ochonga, Catalan, Jaume, Piña, Iglesias i Caldes.

Canvis; Minut 46 entre Pascual per Piña, minut 60 Mateu per Nieto, minut 65 Iglesias per Catalan.

Sporting Sant Marçal; Campomar, Cortes, Gutierrez, Lopez, Rossello, Paz de Arruda, Vicens, Alvares, Loor, Alfonzo i Comas.

Canvis; Minut 58 entre Sindin per Alvarez, minut 69 Milojevic per Alfonzo, minut 81 Cartagena per Loor, minut 89 Ferreira per Paz de Arruda.

Gols; 0-1 minut 53 Alfonzo.

Àrbitre; Joan Morales Amengual, ajudat a les bandes per Aina Aguilo Ferriol i Yohann Husson, va ensenyar targeta groga als jugadors locals Nieto, Catalan, Fernandez i Iglesias, i als jugadors de l’Sporting Alfonzo, Campomar, Rossello i Loor.

Resultats i classificació primera regional.