Oct 292019
 

Els Juvenils A varen aconseguir la seva segona victòria en la seva visita a Santa Eugènia, davant el Interpla, al qual se varen imposar per 1-3

A pesar del resultat no va ser gens fàcil aconseguir el tres punts, l’Soprting va haver de remuntar l’1-0 que reflectia el marcador al minut 34, aconseguint empatar quan mancaven dos minuts per acabar els primers quaranta-cinc minuts.

La segona part el nostre equip va ser superior i va saber aprofitar les ocasions de gol, així al minut 54 s’avençava en el marcador, l’equip local va intentar empatar, però el que va sentenciar el partit va ser l’Sporting al minut 87 amb el 1-3 definitiu. Amb aquesta victòria s’allunya en cinc punts d’avantatge de les tres places de descens.

Fitxa del Partit.

Interpla; Roig, Pomar, Ferriol, Beltran, Martinez, Rossello, Arrom, Ramis, Carbonell, Sastre i Matas.

Canvis; Minut 66 entre Perez per Rossello, 72 Salas per Ramis, 75 Martorell per Sastre.

Sporting Sant Marçal; Campins, Lozano, Montiel, SDastre, Alarcon, Bernat, Pons, Arbo, Guasp,. Pulido i Martinez.

Canvis; Minut 55 Entre Saavedra per Pons, 60 Hidalgo per Bernat, 64 Bueno per Arbo, 77 Duran per Martinez i 79 Alvarez per Montiel.

Gols; 1-0 minut 34 Rossello, 1-1 minut 43 Martinez, 1-2 minut 54 Guasp, 1-3 minut 87 Saavedra.

Àrbitre; Bernardo Oliver Martinez, va ensenyar targeta groga als jugadors locals, Beltran, Pomar i Perez, i als jugadors de l’Sporting, Pons, Bernat, Arbo i Alarcon.

Resultats i classificació juvenils primera regional grup B.