Set 172018
 
El gol de penal marcat per Guerrero

El gol de penal marcat per Guerrero

Aquest diumenge, l’Sporting va aconseguir la seva segona victòria consecutiva i primera dins Son Caulelles, un partit molt disputat pels dos equips i moltes entrades dures, un típic partit de primera regional.

Una de les ocasions de l'Sporting

Una de les ocasions de l’Sporting

Abans de marcar el primer gol l’Sporting va tenir dues clares ocasions d’aconseguir el primer gol, però el porter visitant, el millor del seu equip les va desbaratar.

Al minut 15 l’àrbitra va senyalar penal a favor de l’Sporting per unes mans dins l’àrea del Baleares Sin Fronteres, tirar per Guerrero, va significar el primer gol de l’Sporting i únic del partit, tant a la resta de la primera part com a tota la segona, els dos equips varen tenir opcions de tornar marcat, però cap del dos el va aconseguir un cop per mala punteria i l’altre per les aturades dels porters, al minut 89 l’àrbitra va expulsar el jugador visitant Galli per doble amonestació, final del partit amb 1-0 i tres punts que suma l’Sporting que el situen a la part mitjana de la classificació.

SPORTING SANT MARÇAL, 1 BALEARES SIN FRONTERAS, 0

SPORTING SANT MARÇAL; Miguel Russo, Lopez, Nuñez, Delgado, Moreno, (Planas) Orfila (Bassa), Alvarez, (Delgado), Ramirez, Gutierrez i Guerrero.

BALEARES SIN FRONTERAS; Andreu, Nelson, Ballesteros, Ferrerira, Velazquez (D’Angelo), Marino (Del Castillo), Fernandez, J. Vazquez,. Galli, Alvear (Britex) i Coupard.

GOLS; 1-0 minut 15 Guerrero de penal.

ÀRBITRA; Miguel Pujol Salart, ajudat a les bandes per Adrian Corbelle Huellin i  Miguel Cifre Soria, va ensenyar targeta groga als jugadors de l’Sporting, Gutierrez, Muntaner, Lopez i Planas, i als jugadors del Baleares Sin Fronteres, Velazqeuz, Ballesteros, Marino, Coupard i Gallik en aquest jugadors dues que varen significar la seva expulsió al minut 89.

Resultats i classificació primera regional.