Gen 252016
 

Sportin-Pina (5)

Com la majoria d’equips del club, els amateurs de la primera regional, varen començar la segona volta, i es varen imposar al Juventud U.D. S. O., per 2-1.

L’equip de Ciutat, fins al partit d’ahir, ocupava la quarta posició de la classificació, i duia quatre partits fora perdre.

El partit va ser molt disputat i els dos equips no varen escatimar esforços per decantar el marcador a favor dels seus colors, la prova són les quinze targetes que van ensenyar l’àrbitra al llarg del partit.

Al minut 27 de la primera part el jugador de l’Sporting va marcar el primer gol, i amb el resultat d’1-0 va acabar el primer temps.

A la represa el partit va continuar amb la mateixa tònica que a la primera, els dos equips a cercar la victòria, al minut 68 l’àrbitra va senyalar un penal contra l’Sporting que transformat per Mateo, representava el momentani empat 1-1.

Dos minuts més tard en un contracop de l’Sporting i una errada de la defensa del Juventud, va propiciar que el jugador Guerrero, es plantés tot sol davant el porter i aconseguia el gol que donava els tres punts a l’Sporting.

Al minut 89 fou expulsat el jugador visitant A. Sanchez per doble targeta groga.

FITXA DEL PARTIT.

SPORTING; Humet, Russo, Quetglas, Zanoguera, Sanahuja, Pino, Mas, Guerrero, Rogel, Gutierrez i Martinez.

CANVIS; minut 38 Entre Caicedo per Quetglas, minut 49 Santiago per Gutierrez, minut 76 Lozano per Guerrero, minut 85 Ventura per Pino.

JUVENTUD UNION DEPORTIVA SON OLIVA; Juan de la Loma, Planiol, Mateo, Gil, Leira, Vila, Maza, Castillo, Castellanos, S.Sanchez, A. Sanchez.

CANVIS; minut 57 entre Ruiz per Castillo i Suau per Maza, minut 59 Berastain per Suau i al minut 70 Oliver per Leira.

GOLS; 1-0 minut 27 Rogel, 1-1 minut 68 Mateo de penal, 2-1 minut 70 Guerrero.

ÀRBITRA;Pedro Juan Moreno Valero, va ensenyar targeta groga als jugadors de l’Sporting Gutierrez, Mulet, Mas, Perez, Zanoguera, Santiago, Caicedo i Humet i als jugadors del Juventud SonOliva, Colombas, Vila, Planiol, Roca, Gil, Berastain i A. Sanchez, aquest va veure la vermella per doble groga.

CAMP; Municipal de Son Caulelles.

Resultats i classificació Amateurs Primera Regional.