Oct 022015
 

AlevinsD-Son Caliu B

 

Demà dissabte, es jugarà la segona jornada de lliga de la categoria d’Alevins, quatre dels cinc equips juguem, dos dins Son Caulelles i dos a fora.

El de Preferent, reben dins Son Caulelles, a partir de les onze i mitja, al Poblense “A”, equip que a la primera jornada va guanyar al Ferriolense per 9-0, el partit serà dirigit per Alfonso Carballal Valles.

Els Alevins “B“, que juguen a la primera regional, visiten a partir de la una del migdia l’At. La Unión, equip que té ajornat el primer partit de lliga, per tant serà el seu debut a la competició, arbitrarà Esperanza Collado Gonzalez.

AlevinsB-SonCladera (7)
Els Alevins “C” de segona regional grup, reben a partir de les deu del matí l’At. Bunyola “B“, que a la primera jornada es va imposar per 12-2 al Pla de na Tesa At. “C”, àrbitra del partit Adrian Montero Garcia.

Els Alevins “D”, també de segona regional, es desplacen fins a Son Ferrer, per jugar conta l’Sporting Son Ferrer, equip que com el nostre va perdre el primer partit de lliga per 11-2 conta l’Esporles “A”, el partit dirigit per Alejandro Gonzalez Fernandez, començarà a les onze i mitja del matí.