Set 012019
 
Els àrbitres amb els capitans.

La visita de l’Sporting Sant Marçal, al camp de l’Antoniana va acabar amb la segona derrota del nostre equip davant l’equip local l’Independiente C/R.

Com a la primera jornada, molt aviat va encaixar el primer gol l’Sporting, al minut 4 el jugador local Rodriguez aconseguia l’1-0, resultat amb el qual varen acabar els primers quaranta-cinc minuts.

A la segona part l’Sporting va cercar empatar el partit, mantenint-se el resultat d’1-0 durant pràcticament tot el segons temps, fins que al minut 86 el jugador Oliva, marcava el 2-0, que sentenciava e pràcticament el part, l’Sporting no es va rendir i al minut 88 Milojevic, que havia entrat dos minuts abans en substitució de Paz, feia el primer gol de l’Sporting per establir el resultat d’1-2, que va donar emoció als darrers minuts del partit, l’Independiente lluitava per mantenir el resultat i l’Sporting per empatar, al final derrota per 2-1 de l’Sporting que continua sense puntuar en aquest inici de lliga.

Alineacions.

Independiete c/R.

Independiente C/R.; Palomo, Perez, Sanchez, Rodriguez, Oliva, Bolivar, Gomez, Balesteros, Flexas, Zapata i Lopez.

Canvis; Minut 50 Antonio per Bolivar, minut 61 Amezquita per Lopez, minut 63 Coulibaly per Rodriguez, minut 75 Navarro per Flexas.

Sporting Sant Marçal

Sporting Sant Marçal; Subirats, Cortes, Gutierrez, Lopez, Rossello, Alvarez, Vicens, Sais, Loor, Paz de Arruda i Ferrerira.

Canvis; Minut 73 Alfonso per Loor, minut 75 Comas per Saiz, minut 84 Milojevic per Paz de Arruda.

Gols; 1-0 minut 4 Rodriguez, 2-0 minut 86 Oliva, 2-1 minut 88 Milojevic.

Àrbitre; Lluia Pico Coll, ajudant a les bandes per Sergio Romera Oliver i Jose Estevez Fernandez.

Targetes; Groga al jugadors del Independiente Bolivar i Gomez i al jugador de l’Sporting Sant Marçal, Paz de Arruda.

Resultats i classificacions primera regional.