Oct 032016
 
infantilsc-santanyi-6

Una ocasió de l’Sporting a la primera part.

 

La visita del Santanyí a Son Caulelles, va acabar amb la segona derrota consecutiva dels Infantils C, que varen perdre per 1-5.

Un gol al cap de set minuts de partit de l’equip visitant, després de fallar una gran ocasió per avençar-se de l’Sporting, posa molt costa amunt el partit als nostres infantils, així i tot varen continuar lluitant per intentar igualar el marcador, però al darrer minut de la primera part, novament el Santanyí, marcava el que significava el 0-2, resultat amb el qual va acabar la primera part.

A la segona part l’equip visitant només amb deu minuts va sentenciar en dos gols més, que feien pràcticament impossible la remuntada, al minut 52 Alzamora, aconseguia l’únic gol de l’Sporting, per tancar el marcador amb el definitiu 1-5 al minut 68 el jugador del Santanyi Fuster.

FITXA DEL PARTIT.

infantilsc-santanyi-3

INFANTILS C; Bujosa, Sanchez, Selles, Garcias, J. Alzamora, Juan, Terrones, Bosch, P. Alzamora, Piza i Quilez.

SUPLENTS; Varela, J. Martinez iA. Martinez.

infantilsc-santanyi-2

SANTANYÍ; Ferrer, Pico, Roa, Sarman, Grimalt, Lennard, Hernandez, Fuster, Pregal, Rojas i Kempkes.

SUPLENTS; Gonzalez i Ginard.

  NOTA;Amb la nova normativa de la federació, tots els jugadors estan obligats a jugar almenys un temps de 18 minuts, puguen tornar a entrar al llarg del partit el jugador substituït, com a les categories d’Alevins, Benjamins i Prebenjamins.

GOLS; 0-1 minut 7 Hernandez, 0-2 minut 36 Hernandez, 0-3 minut 40 Ginard, 0-4 minut 50 Fuster, 1-4 minut 52 Alzamora, 1-5 minut 68 Fuster.

infantilsc-santanyi-4

ÀRBITRA; Emilio De la Camara Perona, va ensenyar targeta groga al jugador de l’Sporting Sanchez.