Mar 142017
 

InfantilsB-Ferriolenseatlètic (1)

 

Segona derrota consecutiva dels infantils B amb la seva visita a És Nou Garroveral, per jugar contra el Gènova “A”.

Partit que pareixia igualat donat, la classificació entre els dos equips, només estaven separats per un punt ocupant la setena i vuitena posició de la classificació, la igualtat a la taula no va quedar reflectida en el desenvolupament del partit, donada la superioritat de l’equip local, un quart d’hora va bastar al Gènova per posar una diferència que complicava molt el que el nostre equip puntues, un clar i rotund 3-0 era el resultat quan només s’havien jugat quinze minuts, incrementada aquest avantatge amb un nou gol el 4-0, acabant la primera part amb aquest resultat.

A la segona part l’equip local en tot decidit l’equip local va marcar tres gols més per un l’Sporting deixant el marcador amb un 7-1 a favor del GènovaB“.

FITXA DEL PARTIT.

GENOVA “B”; Albala, Bestard, Kambala, Bocholian, Pacheco, Moragues, Salazar, Cabello, Bustamente, Escarrer i Aguilar.

RESERVES; Arias, Carulla, Garcia, Balle i Sola.

SPORTING SANT MARÇAL ATLÈTIC “A”; Bestard, Chacon, Riera, Rnis, Mari, H, Chacon, Lin, Vazquez, Palmer, Perotti i Ortega.

RESERVES; Fernandez.

GOLS; 1-0 minut 1 Bustamante, 2-0 minut 4 Bustamante, 3-0 minut 15 Bustamante, 4-0 minut 31 Escarrer .5-0 minut 47 Escarrer, 5-1 minut 48 Perotti, 6-1 minut 50 Garcia 7-1 minut 71 Bustamante.

ÀRBITRA; Juan Vega Martin.

CAMP; Es Nou Garroveral (Gènova).

Resultats i classificació infantils B  segona regional grup B.