Des 032018
 

Sporting-LlosetenseB (3)

Els amateurs de primera regional, aquest passat diumenge varen sofrir la seva segona derrota consecutiva dins Son Caulelles, si fa vuit dies era l’U.E. Santa Maria que se’n duia els tres punts, ahir va ser el cuer del grup el Llosentense “B” que va aconseguir la victòria.

Les coses no podien començar millor per l’Sporting, al minut 10 Ramirez, d’un potent xut des de fora l’àrea, aconseguia, batrà el porter visitant Cobos, que res va poder fer per aturar el que serià el primer i únic gol de l’Sporting, i amb aquest resultat d’1-0 varen acabar els primers quaranta-cinc minuts.

La segona part, va ser una continuació de la primera, cap dels dos equips controlaven el joc i tot eren pilotes amunt i que correguessin els davanters i així es va arribar als darrers vint minuts, quan una alta tirada pel jugador de Lloseta Martinez, batia a Pertusatti, i establia l’empat en el marcador i al darrer minut de partit va ser Capó, que batia novament al porter de l’Sporting per establir el definitiu 1-2, i aconseguit així la primera victòria en aquest campionat del seu equip.

L’Sporting, amb aquests, sis punts perduts, passa de poder compartí el lideratge a la posició vuitena posició.

Fitxa del partit.

Resultats i classificació Primera regional.