Set 102018
 
Una de les ocasions de l'Sporting a la primera part.

Una de les ocasions de l’Sporting a la primera part.

 

Primer partits dels amateurs de tercera regional dins Son Caulellles, i segona derrota de la temporada, el Esporles “B” es va imposar per 1-4.

El partit va durar només 45 minuts, el temps que va tardar l’equip visitant per marcar un clar 0-4, abans d’arribar al descans, malgrat el resultat l’Sporting abans d’avençar-se l’equip visitant va tenir ocasions per inaugurar el marcador, però sort no el va acompanyar, el minut 19 aconseguia el primer gol l’equip visitant, i entre el minut 38 i el 43, només cinc minuts, marcava tres gols que establia el 0-4 amb el qual acabaria la primera part, Cal destacar el quart gol del jugador Rullan, que va driblar el porter i va entrar a la porteria amb el baló als peus, després d’una errada de tota la defensa, que sa havia bolcat a l’atac.

Als cinc minuts de la represa el jugador local Gonzalez, marcava l’únic gol de l’Sporting, a pesar dels intents d’un i altre el marcador no va canviar amb la resta del segon temps, acabant el partit amb la victòria del Esporles “B” per 1-4.

SPORTING SANT MARÇAL ATLÈTIC, 1 ESPORLES “B”, 4.

SPORTING; Sanchez, Vilches (J. Martinez), Heernandes (Serra), Jaarma (Perello), P. Cañellas, J. Cañellas, Mulet, Fernandez (Riera), Gonzalez (Cosin), Ordoñez i Quintero.

ESPORLES B; Oliveira, Homar, Morey, Mercadal, Fernandez (Ruiz), Abraham, Bosch (Cuevas), Mateu (Hervas), Rullan (Ramirez),Mascaro i Torres.

GOLS; 0-1 minut 19 Bosch, 0-2 minut 38 Torres, 0-3 minut 40 Bosch, 0-4 minut 43 Rullam 1-4 minut 53 Gonzalez.

ÀRBITRA; Luis Miguel Diaz Sota, va ensenyar targeta groga als jugadors del Esporles B, Mateu i Abraham.

Resultats i classificació tercera regional grup B.