Set 042017
 
Spsorting-Montaura (3)_opt

La jugada del tercer gol del Montaura

El primer partit de lliga dels amateurs dins Son Caulelles, va acabar amb la segona derrota del nostre equip per 3-5 contra el Montaura.

El Montaura, equip ascendit de la segona regional, se’n va dur els tres punts, només denou minuts va necessitar l’equip visitant per posar un contundent 0-3, ajudant pel jugador de l’Sporting Mas que va marcar en pròpia porta el tercer gol visitant, la reacció de l’Sporting va fer que al minut 24 marqués el seu primer gol posant un esperançador 1-3, però l’alegria només va durar tres minuts, ja que al minut 27 l’equip visitant marcava el seu quart gol i tornava a deixar la diferència en tres gols, a cinc minuts del final de la primera part l’Sporting tornava a marcar, acabant els primers quaranta-cinc minuts amb el resultat de 2-4. Deixant l’esperança entre els aficionats de poder remuntar.

Spsorting-Montaura (2)_opt

Una de les ocasions de l’Sporting

No fou així, ja que els dos minuts de la represa el Montaura aconseguia el seu cinquè gol, i tornava la diferència de tres punts, al minut 62 el jugador de l’Sporting Leon, tornava a deixar la diferència en dos gols, faltaven vint-i-vuit minuts per acabar el partit i tornava la fe d’almenys empatar, però no va poder ser, el Montaura, es va defensar en molta d’ordre i les ocasions de què va gaudir l’Sporting no les va poder transformar en gol, acabant el partit amb el resultat de 3-5.

FITXA DEL PARTIT.

SPORTING SANT MARÇAL; Humet, Russo, Vigo, Llompart, Lozano, Mas, Garcia, Aymerich, Leon, Urquizas i Gutierrez.

CANVIS; minut 56  entre Moreno per Lozano, Bassa per Aymerich i Bover per Mas, minut 72 Sastre per Vigo.

MONTAURA;  Vachiano, Vicens. Nicolau, Simo, Quekkai, Ramon, Segui, Martorell, Fuentespina, Sanchez i Moreno.

CANVIS;  Minut 50 entre verdejo per Sanchez. minut 60 Laner per Segui, Minut 72 Mbaye per Martorell,  minut 84 Cerda per Quekkai i minut 89 Plomer per Nicolau.

GOLS; 0-1 minut 8 Nicolau, 0-2 minut 9 Ramon. 0-3 minut 19 Mas en pròpia porta, 1-3 minut 24 Aymerich, 1-4 minut 27 Ramon, 2-4 minut 40 Vigo, 2-5 minut 47 Martorell, 3-5 minut 62 Leon.

ÀRBITRA; Alain Nahuel Girela Gomez, ajudat a les bandes per  Luis Miguel Diaz Soto i Miguel Francisco Benito Cabeza. Va ensenyar targeta groga als jugadors de l’Sporting,  Vigo, Aymerich, Garcia, Lozano i Moreno i als jugadors del Montaura, Verdejo.

CAMP; Municipal de Son Caulelles.

Resultats i classificació amateurs primera regional.