Set 242017
 

CadetsB-Campanet (1)

La visita al camp del Pla de na Tesa, va acabar amb la segona derrota dels Cadets A, que continuen sense puntuar en aquest començament de campionat.

Quinze minuts li bastaran a l’equip local Es Pla de na Tesa, per sentenciar el partit, entre el minut 3 i el quinze la U. D. Es Pla de na Tesa, va aconseguir tres gols, el primer d’ells en el minut 3 de penal, en el darrer minut de la primera part l’Sporting aconseguir reduir la diferència de tres gols i va establir un 3-1, amb el qual va acabar la primera part.

Les esperances d’intentar remuntar es varen acabar els dos minuts de la represa, quan el Pla de na Tesa, tornar a posar una diferència de tres gols en el marcador, per arredonir el marcador amb un cinquè gol en el minut 70.

Amb aquest resultat el nostre equip ocupa la tretzena plaça del seu grup.

FITXA DEL PARTIT.

PLA DE NA TESA; Dols, Fernandez, Consuegra, Del Campo, Prats, Martinez, Beramendi, Ubiedo, Quetglas, Guasch i Capo.

CANVIS; Minut 41 Salva per Ubiedo,  minut 49 Pulido per Guasch, minut 51 Valero per Beramendi, minut 52 Lopez per Dols i minut 57 Ginard per Capo.

SPORTING SANT MARÇAL; Campins, Moreno,Bernat, Martinez, Montiel, Lillo, Capo, Vaquer, Sandoval, Lion i Balaguer.

CANVIS: Minut 49 Hidalgo per Lillo, minut 41 Prieto per Campins i minut 46 Martinez per Vaquer.

GOLS; 1-0 minut 3 Martinez de penal, 2-0 minut 8 Capo, 3-0 minut 15 Martinez, 3-1 minut 40 Vaquer, 4-1 minut 42 Fernandez, 5-1 Salva minut 70.

ÀRBITRA;  José Sanchez Ruiz, va ensenyar targeta groga als jugador d’Es Pla de na Tesa,  Del Campo i Beramendi.

CAMP; Municipal de C’an Gaspar.

Resultats i classificació Cadets A segona regional grup F.