Nov 132016
 

sporting-bunyola-4

 

La visita d’aquest diumenge a Capdepera, per jugar contra l’equip titular l’Escolar, ha acabat amb una victòria pels nostres colors per 0-1, essent la cinquena victòria consecutiva de l’Sporting Sant Marçal.

El partit ha estat molt disputat, i l’únic gol s’ha marcat en el transcurs de la segona, els primers quaranta-cinc minuts, han acabat amb el resultat inicial, 0-0.

Al minut 57 el nostre jugador Rogel, ha aconseguit el gol, que finalment donaria els tres punts al nostre equip, que hagut de lluitar de valent per aconseguir aquesta victòria, al minut 73 l’àrbitra ha expulsat per doble targeta groga, al nostre porter Crespo, havent de jugar l’Sporting els darrers desset minuts, sense porter i un home menys.

Amb aquesta victòria l’Sporting continua la seva escalada a la classificació.

FITXA DEL PARTIT

ESCOLAR; Niño, Molina, Sow, Faba, Duque, Lopez, Campos, Serapio, Fajardo, Garcia i Crespo.

CANVIS; Minut 58 Entre Lopez i surt Crespo, minut 75 Ramirez per Niño i Aso per Campos.

SPORTING SANT MARÇAL; Crespo, Russo, Lozano, Stoyanof, Sanahuja, Mas, Perez, Moreno, Bassa, Guerrero, Rogel i Gori.

CANVIS; Minut 45 Entre Ahmed per Bassa i Martin per Sanahuja, minut 83 Vega per Guerrero i minut 85 Vigo per Gori.

GOLS; 0-1 minut 57 Rogel.

ÀRBITRA; Antonio Hernandez Lopez, ajudat a les bandes per Alejandro Gilabert Giro i Daniel Plana Pino,. ha ensenyat targeta grogues als jugadors de l’Escolar  Niño, Ramirez, Molina i Faba, i als jugadors de l’Sporting Crespo (dues) i Lozano, el jugador Crespo ha vista la targeta vermella al minut 73 per doble. amonestació.

Resultats i classificació Primera Regional.