Mar 012015
 

Sporting-SonFerrer (2)

L’equip amateur de l’sporting, va aconseguir ahir dissabte, dins el Port de Pollença, la seva quarta victòria consecutiva, el qual el col·loca a la sisena posició amb 39 punts, a tres del segon i tercer classificat.

La visita al Port de Pollença, de l’Sporting, per enfrontar-se a l’equip Pollença i Port, va acabar amb la victòria dels nostres colors per 0-2.

L’alineació que va presentar l’Sporting fou; Cerda, Lozano, Ribera, Sancho, Roca, Ventura, Sintes, Balaguer, Lorente, Oviedo i Serra.

Els canvis que es varen fer són els següents, en el minut 65 Cifre per Lozano, minut 80 Rodriguez per Ventura i al minut 83 El Boutabi per Lorente.

El Pollença i Port, va presentar la següent alineació inicial; Cifre, Cabanellas, Triguero, Vallejo, Chacon, Llompart, Bergas, Bonilla, Sabater, Morillo i Galmes.

I aquest foren els seus canvis, al minut 19 Gallardo per Cabanellas, minut 66 Sanchez per Chacon, minut 68 Fueyo per Galmes i al minut 76 Cladera per Bergas.

L’arbitr, va ensenyar la targeta groga als jugadors de l’Sporting; Ribera, Ventura, Lozano, Lorente, Roca i El Boutabi, per part del Pollença i Port, veren la targeta groga en Cabanellas, Galmes i Sabater.
El partit es va resoldre en nou minuts, que van del 44 al 53, la primera part va acabar amb el resultat de 0-1 i al 8 minuts de la segona l’sporting va aconseguir augmenta el marcador amb un segon gol, el 0-2, els dos gols foren marcats pel jugador Sintes, i amb aquest resultat va acabar el partit.

Gols 0-1 minut 44 Ssintes, 0-2 minut 53 Sintes.

Resultats i classificació Primera Regional.