Oct 232018
 

 

Sporting-Horta (1)

La visita a Artà, per jugar contra el Cardassar, va significar la quarta victòria consecutiva de l’equip de Primera Regional, es va imposar per 0-1.

El partit va ser disputat, per part dels dos equips que varen cercar la victòria des de el primer minut. cap dels dos aconseguia marcar, i la primera part va acabar amb el resultat inicial d’empat 0-0.

A la represa l’encontre va tenir les característiques de la primera part, els dos equips lluitant per la victòria, al minut 63 l’Sporting va aconseguir el seu gol, que al final li donaria els tres punts i el col·locava a la quarta posició de la classificació.

CARDASSAR, 0 SPORTING SANT MARÇAL, 1.

CARDASSAR; Llull, Sanchez, Coll, Ferrer (Massanet (79), Fernandez, Rigo, Insua (Muntaner (80), Antich, Izquierdp, Julia, Idevix (Ruiz (64).

SPORTING SANT MARÇAL; Miguel, Russo, Cortes, Nuñez, Delgado, Moreno, Pino (Urquijas (85), Bassa (lozano (73), Guerrero (Ramirez (89), Rogel i Gutierrez.

GOLS; 0-1 Rogel minut 63.

ÀRBITRA; Francisco Cañadillas Espada, ajudat a les bandes per Juan Jose Sarrio Fernandez i David Araujo Alonso., va ensenyar targeta groga als jugadors de Cardassar Ferrer, Muntaner i Coll i de l’Sproting, Gutierrez i Rogel.

Resultats i classificació Primera Regional.