Nov 072016
 
sporting-bunyola-1

Una ocasió de la primera part de l’Sporting

Aquest passat diumenge, l’Sporting de Primera Regional, va aconseguir la quarta victòria consecutiva, imposant sa al Bunyola Club de Futbol, per 2-0.

sporting-bunyola-3

L’ocasió més clara del Buinyola

Partit molt disputat i igualat, que es va poder veure dins Son Caulelelles, l’equip visitant duia una ratxa de cinc partits consecutius fora perdre, que l’havien col·locat als llocs preferents de la classificació.

Durant tot el partit, tant un com l’altre varen tenir ocasió de marcar, però cap de les ocasions es va transformar en gol, acabant la primera part amb el resultat d’empat 0-0.
A la segona es va mantenir la mateixa tònica, fins al minut 75, quan l’Sporting va aconseguir el primer gol, marcat per Guerrero, aprofitant una treta de banda que el va deixar tot sol davant el porter visitant i posant el baló per la mateixa esquadra, Cinc minuts més tard Rogel, sentenciava el partit amb el segon gol, que donava la victòria i els tres punts al nostre equip, i que el situa a la dotzena posició a quatre punts del tercer classificat.

FITXA DEL PARTIT.

SPORTING; Humet,  Russo, Lozano, Stoyanof, Font, Martinez, Moreno, Ahmed, Guerrero, Rogel i Gori.

CANVIS; Minut 60 Entre Bassa per Ahmed, minut 83 Mas per Rogel, minut 86 Sanahuja per Guerrero, minut  89 Ventura per Gori.

BUNYOLA CLUB DE FUTBOL; Campins, Garcia, Flexas, Lopez, M. Campins, Burgurera, Castell, Vicente,Martorell, Osaheni i Ametller.

CANVIS; Minut 57 entre Lloyd per M. Campins, minut 65 Carrasco per Garcia, minut 69 Linares per Vicente, minut 85 Martinez per Osahemi,

GOLS; 1-0 minut 75 Guerrero, 2-0 minut 80 Rogel,

ÀRBITRA; Amy Peñalver Pearce, ajudat a les bandes per Alejandro Gilabert Giron i Sergio Romera Oliver, va ensenyar targeta groga als jugadors de l’Sporting, Crespo i Stonayanof.

Resultats i classificació primera regional.