Mar 072017
 

CadetsB-CcSan taCatalina (4)

 

La visita a S’Indioteria per jugar contra el Recreatiu La Victòria, va acabar amb una nova derrota dels Cadets B, la quarta de consecutiva.

La primera part va ser molt disputada i els nostres jugadors varen aguantar molt bé els atacs de l’equip local quan només faltava un minut per acabar la primera part, el Recreatiu va aconseguir el seu primer gol i amb aquest resultat d’1-0 varen acabar els primers quaranta minuts.

Al cap de tres minuts de la represa novament l’equip local marcava el 2-0, per quatre minuts més tard augmentar el seu avantatge amb un tercer gol, al minut 49 l’Sporting aconseguia el seu primer i únic gol, aquest resultat es va mantenir fins a deu minuts del final, amb tres de fatídics, entre el 70 i 73, el Recreatiu aconseguia tres gols que posaven el definitiu 6-1 amb el qual va acabar el partit.

FITXA DEL PARTIT.

RECREATIU LA VICTÒRIA; Gomes, Carballo, Vega, Blas, Perez, Osaretin, Rossello, Morales, Kretschmer, Garcia i Evans.

CANVIS; Minut  41 Entre Gonzalez per Evans, minut 52 Soler per Perez, minut 66 Bautista per Vega, minut 70 Coca per Garcia.

SPORTING SANT MARÇAL ATLÈTIC; Campins, Secano, Jabega, Montiel, J. Martinez, Lillo, Rigo, Sandoval, Lin, Hidalgo i Vaquer.

CANVIS; Minut 58 Entre S. Martinez per J. Martinez, minut 70 Duran per Secano.

GOLS; 1-0 minut 39 Kretschmer, 2-0 minut 43 Osaretin, 3-0 minut 47 Gonzalez, 3-1 minut 49 Vaqueer, 4-1 minut 70 Rossello, 5-1 minut 72 Kretschmer, 6-1 minut 73 Gonzalez.

ÀRBITRA; David Trujillo Ruiz.

CAMP; S’Indioteria (Ciutat).

Resultats i classificació Cadets B segona regional grup B.