Nov 072017
 
CadetsB-Bellver (3)_opt

El primer gol del Bellver

Els Cadets A de segona regional grup F, varen guanyar dins Son Caulelles al Bellver Palma, aconseguit el seu quart partit fora perdre.

No va ser gents, fàcil, la victòria dels cadets, el minut sis va encaixar el primer gol que donava avantatge a l’equip visitant, la reacció dels nostres jugadors va ser ràpida i tres minuts més tard empatava el partit, un penal transformat per Campins al minut 28, posava per primer cop a l’Sporting per davant en el marcador, cinc minuts més tard l’Sporting aconseguia el 3-1, que un minut més tard va rebre la rèplica del Bellver per establir un ajustat 3-2, resultat amb el qual acabava la primera part.

A la segona part, al cap de deu minuts de la represa, l’Sporting tornava a marcar establint una diferència de dos gols en el marcador (4-2), i a vuit minuts del final sentenciava de manera definitiva el partit amb el seu cinquè gol i posar el definitiu marcador de 5-2.

FITXA DEL PARTIT.

SPORTING SANT MARÇAL;  Campins, Moreno, Montiel, Jorge Martinez, Lillo, Joan Martinez, Vaqueer, Lin, Hidalgo, Duran i Balaguer.

CANVIS; Minut 29 Entre Sandoval per Moreno, minut 41 Bernat per Duran i minut 49 Rabaza per Jorge Martinez.

BELLVER PALMA; Caler, Jaraba, Mota, Heredia, Garcia, F. Campos, Pulido, Sepulveda, E. Campos, Lozano i Masagú.

CANVIS; Minut 47 Entre Rodriguez per Pulido i minut 60 Barcelo per Garcia.

GOLS; 0-1 minut 6  E. Campos, 1-1 minut 9 Duran, 2-1 minut 28 Campins de penal, 3-1 minut 33 Joan Martinez, 3-2 minut 34 E. Campos, 4-2 minut 50 Vaquer, 5-2 minut 70 Vaquer.

ÀRBITRA; Matias Puigserver Trobat

CAMP; Municipal de Son Caulelles.

Resultats i classificació Cadets A segona regional grup F.