Set 242018
 

Cadetsc-AlcudaB (4)

Segona jornada de lliga, i els Cadets C, varen sumar els seus primers punts, remuntant el partit amb un jugador menys dins Son Caulelles a l’Alcúdia  “B”.

Un sol minut s’havia jugat, i l’equip visitant ja guanyava per 0-1, al minut 34 encarà es varen complicar més les coses per l’Sporting quan l’arbitrà va ensenyar targeta vermella i expulsa al jugador local Llado, per impedir una manifestació clara de gol a l’equip visitant, amb el resultat d’1-0 acabaren els primers quaranta minuts.

Al cap d’un minut de la represa, Mesa aconseguia empatar el partit 1-1, les ocasions de gol varen ser nombroses tant per un com per l’altre, fallant gols que pareixien cantants, al minut 77, a tres del final, l’alegria pels locals i els seus aficionat, novament Mesa, marcava i establia en el marcador el definitiu 2-1.

SPORTING SANT MARÇAL ATLÈTIC B, 2 ALCÚDIA “B”, 1

SPORTING SANT MARÇAL ATLÈTIC “B”; Oncala, Capo (Quilez 75), Sanchez, Mayordormo, Llado, Adelantado (Villafuerte 71), Ramirez, Abad (Villalonga 57), Naveirars (Ferrer 14), Mesa i Rosadas.

ALCÚDIA “B”; Medina, Vanegas, Vivies (Ochogava 62), Massanet, Villalonga (Pastor 72), Ortega (M. Sampol 47),Zavsan (A. Sampol 40), JHoya de la Mata, Cruz, Poggio i Gomez.

GOLS; 1-0 Joya de la Mata minut 1, 1-1 Mesa minut 41, 2-1 Mesa mihut 77.

ÀRBITRA; Joan Miquel Juan Porras, va ensenyar targeta groga als jugadors locals, Posadas i Ferrer, i als jugadors visitants, Villalonga i Massanet i vermella  directa al jugador de l’Sporting Llado, al minut 34 .

Resultats i classificació Cadets C segona regional grup F.