Gen 262015
 

PrebenjaminsA-RªPlatgesCalvia

L’equip dels Prebenjamins “B“, varen aconseguir la seva primera victòria de la temporada, guanyaren dins Muró. Els prebenjamins “A” varen guanyar dins Son Caulelles, i ja duen, deu partits consecutius guanyant els tres punts.

Els prebenjamins “A”, es varen imposar al cuer del seu grup, el Recreatiu Platges de Calvià, per 10-0, i continuen a la quarta posició.

Els jugadors de l’Sporting que varen participar en el partit, són; Rodriguez, Alcolea, Estades, Oncala, Jaume, Roibal, Hidalgo, Terrones i Villafuerte.
Per part del Recreaitu Platges de Calvià, varen participar, Gonzalez, Boreham, Martinez, Garcia, Munar, Seoane, Cortes, Balde, Gijon, Trujillo, Campos i Callero.

Els deu gols foren marcats per; Alcolea (3), Hidalgo (2), Terrones (2). Estades, Cortes i Trujillo.
prebenjaminB

Els Prebenjamins “B“, que visitaven Muró, varen aconseguir la seva primera victòria de la temporada, guanyant per 1-2, amb aquest resultat els nostres representants deixen de ser els cuers i pugen dues posicions a la classificació.

Per part de l’Sporting, varen jugar Puigarnau, Cano, Borga, Nuñez, Sanchez, Mesquida i Garcia.

Per part del Muró C.F., jugaren; Sanchez, Marin, Forines, Lluis, Martorell, Fornes, Moragues, Pons, Glavan, Perez, Moragues i Gallego.

Així va anar el marcador, 0-1 minut 3 Garcia, 1-1 minut 6 Lluis, 1-2 minut 33 Sanchez.

Resultats i classificació Prebenjamins “A” grup H.

Resultats i classificació Prebenjamins “B” grup C.