Set 252017
 

Sporting-Arenal (4)

Els amateurs després de cinc jornades varen aconseguir la primera victòria de la temporada, varen guanyar dins Binissalem per 1-2.

La visita a un dels cuers de la categoria, el Binissalem B, que com el nostre equip no havia guanyat cap partit, va acabar amb el triomf de l’Sporting, que suma quatre punts i fuig dels baixos de la classificació.

La primera part va acabar amb el resultat de 0-1, gol marcat de penal per Rogel al minut 29. Abans d’aquesta jugada es va produir la lesió del nostre jugador Adria Mas al minut 22, que va haver de ser evacuat amb ambulància a la clínica, el joc va estar aturat per un espai de 40 minuts.

Al primer minut de la represa, l’Sporting marcava el segon gol essent l’autor en Pino, i pocs minuts més tard era el Binissalem que posava un inquietant 1-2 en el marcador al minut 55, el partit va continuar, l’equip local intentat almenys empatar i l’Sporting a mantenir el marcador i intentar en una contra matar el partit, finalment no es va moure el marcador i va quedar amb el resultat d’1-2 a favor dels nostres colors.

FITXA DEL PARTIT.

BINISSALEM “B”; Cobos, Castillo, Valldebenito, Coll, Ferrer, Rol, Oliver, Figueroba, Gomez, Alzamora i Borras.

CANVIS; Minut 46 entra Ramis per Castillo, minut 56 Jimenez per Valldebenito i minut 72 Bauza per Alzamora.

SPORTING SANT MARÇAL; Morales, Russo, Lopez, Llompart, Caicedo, Mas, Vigo, Bassa, Sastre, Rogel i Martinez,

CANVIS; Minut 23 entre Moreno per Mas, minut 46 Pino per Sastre, minut 55 Diallo per Vigo, minut 67 Urquizas per Caicedo.

GOLS; 0-1 minut 29 Rogel de penal, 0-2 minut 46 Pino, 1-2 minut 55 Gomez.

ÀRBITRA; Alejandro Martinez Grimaldo, ajudat a les bandes per Carlos Hernandez Villalvilla i Kely Eguasa, va ensenyar targeta groga als jugadors del Binissalem “B”,  Rol Valldebenito, Gomez, Alzamora i Oliver i als jugadors de l’Sporting, Sastre, Urquizas i Martinez.

CAMP; Municipal de Binissalem,

Resultats i classificació amateurs primera regional.