Set 152019
 

Els amateurs de primera regional, després de tres derrotes, ahir horabaixa varen aconseguir els seus primers punts imposant-se al Mònica, dins casa seva per 1-3.

Si fins ara abans del minut vint l’Sporting ja havia encaixat el primer gol i sempre haver de remar contra el resultat, ahir va ser totalment diferent al minut 10 aconseguia el 0-1, per abans d’acabar la primera part marcat el 0-2, resultat amb el qual varen acabar els primers quaranta-cinc minuts.

Aquest resultat de 0-2 es va mantenir fins el minut 78 quan el Santa Mònica, aconseguia reduir distàncies i posar un perillós 1-2 en el marcador, una falta al minut 85, treta de manera magistral per Ferreira, superant la barrera del equip local, va significar l’1-3, els tres punts i la primera victòria dels nostres representants.

Fitxa del Partit.

Santa Mònica; Gea, Heredia, Boned, Rubio, Ferrer, Roca, Alba, Riera, Frau, Vigil i Mercadal.

Canvis; Minut 58 entre Batle per Mercadal i Ferrer per Frau, minut 67 Vidal per Riera i Torrens per Boned, minut 73 Casado per Alba.

Sporting Sant Marçal; Campomar, Lopez, Gutierrez, Ghanim, Rossello, Milovejic, Puerto, Paz de Arruida, Vicens, Ferrerira i Comas.

Canvis; Minut 65 Entre Alfonso per Puerto, minut 73 Alvarez per Comas, minut 75 Saiz per Milojevic, i minut 85 Loor per Vicens.

Gols; 0-1 minut 10 Gutierrez, 0-2 minut 40 Ferrira, 1-2 minut 78 Vidal, 1-3 minut 85 Ferreira.

Àrbitre; Francisco Rendon Caeiro, ajudat a les bandes per Federico Javier Saiz Villares i Aina Aguilo Ferriol, va ensenyar targeta groga als jugadors del Santa Mònica Alba i Roca, i als jugadors de l’Sporting Milojevin i Llaneras.

Resultats i classificació primera regional.