Set 242019
 
Equip de l’Sporting que va ganyar dins Maria

La visita dels amateurs “B” de tercera regional, a Maria de la Salut.va acabar amb la victòria del nostre equip.

Partit emocionant, que no se va resoldre fins als darrers minuts del mateix, els primers quaranta-cinc minuts varen acabar amb el resultat inicial d’empat 0-0.

Al cap de cinc minuts de la represa l’Sorting aconseguia el seu primer gol per establir el 0-1, i vint minuts més tard agafava una avantatge de dos gols al marcar el 0-2, la emoció dels darrers minuts va venir donada pel resultat incert, al minut 81, només a nou del final l”equip local a cursava les diferències al aconseguir l’1-2, resultat amb el qual va acabar el partit, sumant així l’Sporting, els seus primer punts fora de Son Caulelles.

Fitxa del Partit.

Maria de la Salut; Vanrell, Munar, Barcelo, Negre, Morro, Acharki, Genovard, Ferriol, , Payeras, Jaume i Mas.

Canvis; Minut 22 entre Oliver per Payeras, minut 61 Bauza per Jaume, minut 71 Horrach per Ferriol i minut 90 Pereira per Bauza.

Sporting Sant Marçal “B”; Sanchez, Perello, Ruiz, Argibay, J.R. Cañellas, Villalonga, Ruiz, Ordoñez, P. Cañellas, Serra i Lobay

Canvis; Minut 42 Entre Ferrari per Lobay, minut 63 Catala per Serra, minut 65 Ramirez, per Ruiz,. minut 79 Ferrer per Ordoñez.

Gols; 0-1 minut 50 Perello, minut 70 Argibay, minut 81 Aharki.

Àrbitre; Alfredo Cordero Mandilengo, va ensenyar targeta groga als jugadors del Maria de la Salut, Mas i Oliver i del Sporting Ruiz.

Resultats i classificació tercera regional grup A.