Oct 242016
 

cadetsa-shorta-5

Cinquè partit de lliga, i primera victòria dels Cadets B, que varen guanyar dins Can Picafort al Joventut Can Picafort per 3-4, sumant els tres, primers punts, d’aquesta temporada.

Partit emocionat, donades les alternances al marcador, al primer minut de joc l’Sporting, marcava el 0-1, l’equip local va respondre en dos gols en deu minut que capgiraven el marcador i posaven un 2-1 a favor del Joventut Can Picafort, abans d’acabar els primers quaranta minuts novament l’Sporting posava la igualtat al marcador establint el 2-2, amb el qual va acabar la primera part.

Al quart d’hora de la represa, l’Sporting se tornava a avançar en el marcador establint el 2-3 i a deu minuts del final Montiel feia el quart gol de l’Sporting i establia el 3-4, l’equip local va marcar el seu tercer gol al darrer minut de partit, quan ja no tenia temps de remuntar.

FITXA DEL PARTIT.

JOVENTUT CAN PICAFORT; Saavedra, Alomar, Boujjia, Galvez, Akoudad, Camuñez, Rodriguez, Moron, Azouagh, Serra i Comas.

CANVIS; Minut 23 Entre Espigares per Alomar. minut 40 Socias per Saavedra, minut 62 Diaz per Comas, minut 73 Bouyssfaquan per Azouagh.

TARGETES; Groga a Comas.

CADETS “B”; Campins, Secano, Jabega, Martinez, Lillo, Rigo, Vaquer, Sandoval, Lin, Hidalgo i Balaguer.

CANVIS; Minut 52 Entre Font per Hidalgo i minut 66 Montiel per Vaquer.

TARGETES; Groga a Rigo minut 7.

GOLS; 0-1 minut 1 Vaquer, 1-1 minut 8 Akoudad, 2-1 minut 18 Azouagh, 2-2 minut 22 Sandoval, 2-3 minut 56 Vaquer, 2-4 minut 70 Montiel, 3-4 minut 80 Camuñez.

ÀRBITRA; Miguel Angel Reynes Coronado.

Resultats i classificació cadets b, segona regional grup B.