Set 252016
 
sporting-sonsardina-7

Gol anul·lat per fora de joc a l’Sporting el dia del Son Sardina.

La visita de l’Sporting Sant Marçal, al camp de l’Arenal, va acabar amb la victòria del nostre equip per 0-4, aconseguit així el seu primer triomf, en aquesta temporada, i al mateix temps posar fi a la imbatibilitat de l’equip local.

El nostre equip va fer un gran partit, i va ser superior a l’equip local, al minut 20 el marcador ja reflectia el resultat a favor de l’Sporting de 0-1, gol marcat per Sanchez, i amb aquest resultat va acabar la primera part.

Als tres minuts, de l’inici del segon temps, novament Sanchez aconseguia el 0-2, que posava en clara avantatge a l’Sporting per acabar d’arredonir el marcador en els vuit minuts finals, al 82 tornava a marcar Sanchez el 0-3 i al 88 Vega, establia el definitiu 0-4.

FITXA DEL PARTIT.

UNION DEPORTIVA ARENAL; Lozano, S.  Exposito, Comas, Soteras, Riutort, Giraldo, J. Exposito , Gallego, Cardenas, Calahorra i Peset.

CANVIS; Minut 30 entre Martinez per Gallego, minut 46 Planas per Calahorro, minut 58 Gonzalez per Martinez i al 77 Y. Exposito per Cardenas.

SPORTING SANT MARÇAL; Humet, Russo, Font, Rogel, Miranda, Lozano, Sanchez, Ahmed, Guerrero, Pino i Gutierrez.

CANVIS;. Al minut 66 entre Mas per Guerrero, minut 70 Vigo per Loznao, minut 76 Ventura per Miranda i al 87 Vega per Pino.

GOLS; 0-1 minut 20 Sanchez, 0-2 minut 48 Sanchez, 0-3 minut 82 Sanchez, 0-4 minut 88 Vega.

ÀRBITRA; Gabriel Rodriguez Kruger, assistit per Juan David Gopnzzlez Velez  i Sergio Romera Oliver.

TARGETES; Va ensenyar targeta groga als jugadors de l’Arenal Cardenas, Riutort i Peset i per part de l’Sporting veren la targeta groga Sanchez i Russo.

Resultats i classificació Primera Regional.