Oct 122017
 
JuvenilsB-SanFrancisco (2)_opt

El gol de l’Sporting marcat per Shamir al minut 9

Els juvenils B, que fins ara estaven imbatuts han perdut aquest matí dins son Caulelles contra el San Francisco per 1-2.

Bon partit el que han pogut veure els espectadors que han acudit aquest matí a Son Caulelles, els dos equips tenia la llisó ben apresa, quan el baló el tenia el porter passada llarga per tan de que els davanters intentassin superar les defenses, el primer en marcar ha estat l’Sporting al minut 9,quan mancaven dos minuts per acabar els primers quaranta cinc minuts l’equip visitant ha aconseguit empatant el partit. Acabant la primera part amb el resultat d’1-1.

Als cinc minuts de la represa l’equip visitant ha marcat el seu segon gol, que a pesar dels intents dels nostres juvenils al final ha esta el gol de la victòria, encaixat així la primera derrota d’aquesta temporada dels juvenisl B.

FITXA DEL PARTIT.

SPORTING SANT MARÇAL ATLÈTIC; Mateu, El Gharmouli, Dorrego, Jabega, Crespi, Rivadulla, Rigo, Leiva, Shamir, Heredia i Fiorito.

CANVIS; Minut 55 Entre Gutierres per Shamir, minut 60 Mesa per Rigo, minut 65 Secano per Leiva, minut 75 Llompart per Dorrego, minut 85 Vauqer per Heredia.

SPORTING SAN FRANCISCO; Campins, Garcia, Sanchez, Plaza, Arias, Ferrer, Piñan, Vico, Gonzalez, Perez i Bah.

CANVIS; Minut 58 Entra Mesa per Perez, minut 62 Benabad per Gonzalez, minut 70 Vazaquez per Vico.

GOLS; 1-0 minut 9 Shamir, 1-1 minut 43 Ferrer, 1-2 minut 50 Perez.

ÀRBITRA; Emilkar Dubier Suau Gua, ha ensenyat targeta groga als jugadors de l’Sporting Heredia i Gutierrez.

CAMP; Municipal de Son Caulelles.

Resultats i classificació juvenils segona regional.