mar 032019
 
CadetsA-Arenal (1)

Una ocasió de l’Sporting amb el marcador 1-0.

Els cadets A rebien l’Arenal, amb el qual es disputen la segona plaça de la taula, al final victòria de l’equip visitant es posa a set punts del nostre equip més el gol averat-ge.

La cosa no podia començar millor, pels nostres representats, al minut 4 l’Sporting aconseguia el primer gol del partit i posar l’1-0 en el marcador, al llarg d’aquesta primera part l’Sporting, va tenir ocasions per augmentar la diferència, sense que cap d’elles fructifiques, arribant als primers quaranta minuts amb la mínima avantatge de l’Sporting.

Al cap de deu minuts de la represa l’equip visitant marcava el seu primer gol per empatar el partit, ràpida reacció dels nostres jugadors, i deu minuts més tard, l’Sporting tornava a posar-se per davant en el marcador amb el 2-1, un minut beneit del nostre equip, entre el 78 i 79 va ser aprofitat per l’Arenal per aconseguir dos gols i posar el 2-3 a favor seu, resultat final i que fa que l’Sporting encaixi la seva primera derrota aquesta temporada, dins Son Caulelles, i permet a l’Arenal posar-se amb set punts per davant de l’Sporting a la segona posició.

FITXA DEL PARTIT.

SPORTING SANT MARÇAL; Cabot, Bonet, Riera, Scalzone, Espigares, Bouza, Torres, Tejada, Nula, De Paul i Lozano.

CANVIS; Minut 41 Entre Garau per Lozano, minut 48 Sastre per Torres, minut  52 Capo per Bonet, minut 65 Montenegro per Nula ,inut 68 Gari per Espigares.

U.D. ARENAL; Feijoo, Greciano, Gomez, Hernandez, Fernandez, Bari, Gonzalez, Garrido, Torre, Borja i Bruzon.

CANVIS: Minut 53 entre Cifre per Garrido, minut 63 Getev per Fernandez, minut 70 Lopez per Gonzalez, minut 78  Medina per Hernandez i minut 80 Vela per Borja.

GOLS; 1-0 minut 4 Nula, 1-1 minut 50 Gonzalez, 2-1 minut 60 Garau, 2-2 minut 78 Gomez, 2-3 minut 79 Borja.

ÀRBITRA; Francisco Garcia Bonet, va ensenyar targeta groga als jugadors locals, Riera, Bouza,Cabot i Garau, i als  jugadors de l’Arenal, Bruzon, Greciano i Bari.

Resultats i classificació Cadets A.