Set 232018
 

JuvenilsA-SantaCatalinaAtètic (3)

El debut dels juvenils de preferent,a Son Caullelles, va significar aconseguir el primer punt de la temporada davant un rival que segurament estarà als primers llocs de la classificació.

Molt aviat l’equip visitant es va posar per davant en el marcador, quan al  seu jugador Cirer al minut 4 transformava un penal assenyalat contra l’Sporting, els nostres jugadors no se varen desanimar per lo prest que se veien per darrera en el marcador, i varen continuar lluitant, amb aquest resultats de 0-1 varen acabar els primers quaranta-cinc minuts.

A la segona part, va seguir la mateixa tònica de la primera, i al minut 65 a vint-i-cinc del final el jugador D. Sanchez de l’Sporting i davant l’alegria dels aficionats marcava el gol del empat, 1-1, que al final seria el resultat amb el qual acabaria el partit. I que significava el primer punt en aquesta nova categoria pel nostre club.

SPORTING SANT MARÇAL, 1 SANTA CATALINA ATLÈTIC, 1

SPORTING SANT MARÇAL; Mateu, Rivadulla, Contreras, Rigo (Vaquer 83), Riera, Guiterres (Balaguer 62), Deya (A. Sanchez (62), Moll, D. Sanchez, Rossello i  Jabega.

SANTA CATALINA ATLÈTIC; Olmos, Cirer (A. Rodriguez 62), Mir, Bisquerra (Pastor 54), Garcia, Caballero, Diaz, Blumhagen, Andia, Clar (Souto 46) i Serra (M. Rodriguez 72).

GOLS; 0-1 Cirer minut 4 de penal, 1-1 D. Sanchez minut 65.

ÀRBITRA; Manuel Gomez Gomez, va ensenyar targeta groga als jugadors de l’Sporting Rivadulla, Fraile i D.Sanchez, i als visitants Cirer i Andia.

Resultats i classificació juvenils preferent grup A.