Abr 102015
 

InfantilsA-At.Balears (2)

 

 

Dos equips infantils, juguen diumenge el matí, i tant el “A” com el “B“, tenen un seriós compromís. Els infantils F-7 visiten el cuer del seu grup.

Els infantils “A” de Primera Regional, juguen diumenge a partir de les onze del matí, contra l’Alcúdia, cuer del seu grup, després de la retirada del Son Oliva, només descendiran tres equips, i el nostre en aquests moments és troba a un sol punt de sortir del lloc de descens, per tant tenen una gran ocasió d’aconseguir tres punts molt importants per salvar la categoria.

Els Infantils “B” de segona regional, visiten, també diumenge, l’At. Ferriolense, a partir de les dotze i quart del matí, l’equip de Son Ferriol, ocupa la segona posició, amb quatre punts menys que l’Sporting, però també amb un partit menys, una victòria del nostre equip el consolidaria a la primera posició de la classificació.

Els Infantils F-7, juguen també a fora, concretament dins Es Portitxol, contra el cuer del seu grup el Patronat, el partit és jugarà demà dissabte a partir de les quatre de l’horabaixa.