Mar 052015
 

Alevins-Salla

L’equip dels Alevins “A”, que juguen dissabte, a les dotze i quart dins Son Caulelles, tenen un partit molt important, per sumar els tres punts, i poder fugir dels baixos de la classificació. Els Alevins “B” juguen a fora i el “C” i “D” dins Son Caulelles.

L’equip dels Alevins “A”, que militen a la Preferent, reben dissabte el La Salle At., equip que ocupa la darrera plaça de la classificació, i que ha perdut els darrers cinc punts, una gran ocasió per sumar els tres punts i pujar llocs a la taula classificatòria.

Els Alevins “B“, juguen dins Son Servera, contra el ServerenseB“, partit que començarà a les onze del matí, l’equip de Son Servera, ocupa la tercera plaça amb set punts menys que l’sporting, una victòria reforçaria la segona posició del nostre equip.

Els Alevins “C”, reben dissabte dins Son Caulelles, el segon classificat el C.C. Santa Catalina, mentre que el nostre esta a l’octava posició, segons el resultat dels Alevins “D”, podrien pujar un lloc a la classificació. El partit començarà a les onze del matí.
Els Alevins “D”, juguen dissabte horabaixa, a partir de les quatre, dins Son Caulelles, contra el Salla At., cap dels dos poden millorar la classificació.