Des 152014
 

PrebenjaminsB-RSonCaliu

L’equip dels prebenjamins “A”, varen, aconseguir la seva setena victòria consecutiva en la seva visita a Son Caliu.

Els prebenjamins “B”, varen perdre dins Son Caulelles, contra el Manacor.

El partit de dissabte passat, entre els prebenjamins “A” i el Recreatiu Son Caliu, jugat dins Son Caliu, va acabar amb la victòria del nostre equip per 0-5, aconseguint així la setena victòria consecutiva, i ara ocupen la quarta plaça de la classificació.

Per part de l’Sporting, aquest són els jugadors convocats per jugar; Rodriguez, Estades, Jaume, Roibal, Alonso, Hidalgo, Villafuerte, Terrones i alcolea.

Els convocats pel Recreatiu Son Caliu, varen ser; Montserrat, Paz, Scott, La Hoz, Arias, Guiterrez, Diouf, Bonet, Sander, Perez-Marsa, Vegenov i Costa.

El marcador va anar així, 0-1 minut 9 Villauferte, 0-2 minut 13 Hidalgo, 0-3, 0-4 i 0-5 Alcolea als minuts 21, 23 i 38.

Els Prebenjamins “B”, varen rebre la visita del Manacor, un dels capdavanters de la classificació, varen perdre pel resultat d’1-7.

Aquest són els jugadors convocats de l’Sporting i que varen jugar, Puigarnau, Cano, Borga, Grau, Sanchez, Gimenez, Mesquida, Garcia i Llado.

Els convocats del Manacor i que jugaren varen ser, Arrea, Obrador, Gomila, Lopez, Fuster, Vargas, Cerdó, Villo, Perez, Belmes, Palacios i Ferrer.

Gols; 0-1 minut 1 Vargas, 0-2 minut 7 Cerdó, 0-3 minut 8 Vargas, 0-4 i 0-5 Ferrer minuts 13 i 15, 0-6 minut 21 Palacios, 1-6 minut 24 Gimenez, i 1-7 minut 28 Obrador.

Resultats i classificació Prebenjamins “A” grup H.

Resultats i classificaciò Prebenjamins “B” grup C.