Nov 072017
 

DSC_0038_cr

Els juvenils “A” varen guanyar dins Porto Cristo per 2-4, i sumen la cinquena victòria consecutiva.

Partit complicat el que va jugar l’Sporting dins Porto Cristo, que no es va resoldre fins al darrer minut de partit, l’Sporting va ser el primer a marcar al minut 23 i a sis minuts del final de la primera part l’equip local empatava, i amb el resultat d’1-1 varen acabar els primers quaranta-cinc minuts.
Al cap de dotze minuts de la represa, novament Martinez posava l’Sporting per davant en el marcador amb el 2-1, per setze minuts més tard, al 73 era Orfila qui marcava el tercer gol de l’Sporting i posava una diferència de gols en el marcador que pareixia sentenciava el partit. L’equip local animat per la seva afició quan restaven cinc minuts per acabar va aconseguir el 2-3 quedant totalment obert el partit i el marcador, va tornar a ser Ramirez al darrer minut de partit que va marcar el seu tercer gol i quart de l’Sporting establint el 2-4 que seria definitiu donat el poc temps que quedava.

FITXA DEL PARTIT.

PORTO CRISTO; Santiago, Duran, El Makiouli, Barea, Romero, Peña, Dahbi, Garcia, Moragues,  Montero i Gallardo.

CANVIS; Minut 6o entre Miguel per El Makiouli,  minut 689 Velasco per Duran, minut 71 Portell per Montero.

SPORTING SANT MARÇAL;  Mateu, Perello, Ferrer, Provenzal, Serra, Sanchez, Orfila, Ramirez, Riera, Sanchez i Rossello.

CANVIS;  Minut 52 entre Cirer per Serra, minut 55 Mateu per Sanchez, minut 76 Rabaza per A. Sanchez, Servera per Orfila i Mulet per Rossello.

GOLS; 0-1 23 Ramirez, 1-1 minut 39 Gallardo, 1-2 minut 57 Ranirez, 1-3 minut 73 Orfila, 2-3 minut 85 Dahbi, 2-4 minut 89 Ramirez.

ÀRBITRA; Santos Arenas Cuesta, va ensenyar targeta groga als jugadors del Porto Cristo El Makiouli, Garcia i Velasco i als jugadors de l’Sporting Sanchez i Provenzal.

CAMP; Municipal de Porto Cristo.

Resultats i classificació juvenils A primera regional grup A.