mar 022019
 

BenjaminsB-Atlèticmontaura (4)

Els Benjamins B, continuen sense saber que es perdre un partit fora de Son Caulelles, la seva visita al camp del Sallista per jugar contra el Juventud Constància “A”,a acabat amb el resultat de 1-6.

Ben aviat s’ha avançat l’Sporting en el marcador, al minut 11 aconseguia el seu primer gol, per empatar l’equip local dos minuts més tard, a cinc minuts del final de la primera part, novament s’avençat l’Sporting per establir l’1-2, resultat amb què a acabat la primera part.

Al cap de dos minuts de la represa l’Sporting a marcat el seu tercer gol per deixar el marcador amb una clara avantatge de dos gols, res ha pogut fer l’equip local per aturar els nostres jugadors que abans d’acabar el partit han aconseguit tres gols més per establir el definitiu 1-6.

El nostre equip és l’únic que encara no sap que es perdre un partit fora de Son Caulelles, ha aconseguit vuit victòries i un empat.

FITXA DEL PARTIT.

JUVENTUD CONSTÀNCIA “A”; Buades, Borras, Pacheco, Riera, Pomar, Florit, Torres, Prats i Joy.

SPORTING SANT MARÇAL ATLÈTIC; Ramirez, Pequeño, Mulet, Simonet, Lopez, Marroig, Bauza, Ramis, Serra, Garau i Alarcon.

GOLS; 0-1 minut 11 Bauza, 1-1 minut 13 Pacheco, 1-2 minut 19 Marroig, 1-3 minut 26 Marroig, 1-4 minut 37  Serra, 1-5 minut 42 Alarcon, 1-3 minut 46 Alarcon.

ÀRBITRA; Yohann Husson.

Resultats i classificació Benjamins B.