Abr 232015
 

AlevinsB-Barracar

 

Els Alevins “A” són els únics que juguen a fora, els altres tres juguen dins Son Caulelles, tots quatre el fan dissabte.

Els Alevins “A” visiten al San Cayetano “A”, el partit que començarà a les onze i quart del matí, és una altra final per l’Sporting, que lluita per mantenir la categoria, l’equip de Ciutat va el dotze i ha perdut els quatre darrers partits, i es troba a quatre punts de l’Sporting.

Els Alevins “B” juguen dissabte a les quatre de l’horabaixa, dins Son Caulelles, contra el Montuïri, equip que ocupa la catorzena plaça i que només ha guanyat tres partits en tota la temporada.

Els Alevins “C”, també juguen dins Son Caulelles, a partir de les dotze i quart del matí, contra l’At. Marratxí, que va el sisè classificat, l’objectiu de l’Sporting és rompre la ratxa negativa de tres derrotes consecutives.

Els Alevins “D” reben dins Son Caullelles, el Sporting Ciutat de Palma “B“, a les sis de l’horabaixa, partit intranscendents per la classificació intenta guanyar per quedar el més amunt possible en la classificació.