Oct 222019
 

La visita del Cardassar a Son Caulelles, que només havia aconseguit guanyar un partit, va acabar amb la derrota del nostre equip per 2-6.

El partit sobretot a la primera part va ser molt igualat, el primer a marcar, pràcticament a la primera jugada de l’encontre va ser el Cardassar, que al minut 4 marcava el seu primer gol, l’Sporting va reaccionar i al minut 13 empatava el partit per posar-se per davant en el marcador al minut 38, a la manca de dos minuts per acabar els primers 45 minut, el Cardassar, tornava empatar el partit 2-2, resultat amb el qual acaba la primera part.

La segona part es va iniciar amb la mateixa igualtat, però set minuts fatídics del nostre equip, del 50 al 57, varen propiciar que l’equip visitant marques dos gols per establir el 2-4, resultat que ja no varen poder superar els nostres jugadors, dos gols més al minut 61 i 70 del Cardassar, 2-6, varen acabar amb les esperances dels nostres jugador de intentar almenys empat.

Amb aquesta derrota l’Sporting passa a ocupar la dissetena plaça, i es veu superar pel Cardassar.

Fitxa del Partit.

Sporting Sant Marçal; Campins, Montiel, Alarcon, Bernat, Pons, Arbo, Guasp, Duran, Hidalgo, Pulido i Martinez.

Canvis; Minut 67 entre Alvarez per Arbo, minut 74 Rabaza per Martinez.

Cardassar; Canovas, Galmes, Sanso, Fullana, Nadal, Puigros, Cuenda, Pardo, Ginard, Romero i Femenias.

Canvis; Minut 63 entre Juan per Nadal, i minut 76 Massot per Pardo.

Gols; 0-1 minut 4 Nadal, 1-1 minut 13 Guasp, 2-1 minut 38 Martinez, 2-2 minut 43 Cuenda. 2-3 minut 50 Cuenda, 2-4 minut 57 Pardo, 2-5 minut 61 Cuenda, 2-6 minut 70 Pardo.

Àrbitre; Emilio Junquera Talavera, va ensenyar targeta groga als jugadors de l’Sporting, Rabaza i Pulido, i al jugador del Cardassar, Cuenda.

Resultats i classificació Juvenils Primera Regional grup B.