Nov 202018
 

Juvenils B

La visita del Porto Cristo a Son Caulelles, va significar una nova derrota dels nostres juvenils B, que només han aconseguit guanyar un partit dins casa, dels set que ha jugat, el Porto Cristo es va imposar per un clar 0-5.

El nostre equip, només va aguantar la primera part, amb minut 24 marcava el seu primer gol l’equip visitant, i amb aquest resultat va acabaren els primers quaranta-cinc minuts.

A la segona part, el nostre equip va encaixar cinc gols, només en vint-i-set minuts, i a sobre un marcat en pròpia porta per un jugador de l’Sporting, per establir el definitiu 0-5.
Amb aquest resultat l’Sporting per una posició, i ara és dissetè, a només dos punts del dinovè.

SPORTING SANT MARÇAL ATLÈTIC, 0 PORTO-CRISTO, 5

SPORTING SANT MARÇAL ATLÈTIC; Prieto, Serra, Montiel, Joan Martinez, Jesus Martinez, Lillo, Pons, Sandoval, Lin, Hidalgo i Bernat.

CANVIS; Minut 46 Lopez per Bernat, minut 57 A. Martinez per Lin, minut 71, Rivera per Montiel, Rabaza per Sandoval i Duran per Joan Martinez.

PORTO CRISTO; Baque, Rivera, Juan, Montero, Miquel, Flores, Cabanillas, Bolea, Alvarez, Perez i Martinez.

CANVIS; Minut 56 Gutierrez per Martinez, minut61 Montero per Miquel, minut 63 Marta per Alvares, i Garcia per Flores, minut 65 A. Garcia per Rivera.

GOLS; 0-1 Martinesz minut 24, 0-2 Bole minut 50, 0-3 Lin en pròpia porta minut 54, 0-4 Gutierrez minut 62 0-5 Perez minut 77.

ÀRBITRA; Daniel Montserrat Ibañez, va ensenyar targeta groga als jugadors de l’Sporting Joan Martinez i Pons i als jugadors del Porto Cristo, Martinez.

Resultats i classificacions juvenils B primera regional grup A.