Feb 092015
 

InfantilA

 

Els infantils “A” de Primera regional, varen perdre el quart partit consecutiu, amb la seva visita a l’At. Rafal, els infantils “B” de segona regional, varen guanyar dins Son Caulelles a l’U.E. Santa Maria.

Segon partit de la segona volta dels infantils “A”, el que varen jugar dissabte dins el camp del At. Rafal, i on varen sofrir una nova derrota, per 5-1.

L’equip de l’Spoting, continua a la tretzena posició amb 11 punts a cinc d’Es Pla, amb un partit menys i a vuit de l’Escola que va onze.

L’onze inicial de l’Sporting fou; Silva, Espinola, Ramon, Gutierrez, De Benito, Herreros, Fernandez, Fiorito, Martinez, Casasayas i Martorell.

Durant el partit varen entrar al minut 35 Casas per Fernandez, minut 45 Escoda per Espinola, minut 55 Crespi per Gutierrez, minut 55 Sierra per Fiorito i al minut 58 Rodriguez per Herreros.

L’At. Rafal, va alinear el següent equip; Cano, Sidibe, Benitez, Perez, Roderik, Ocete, Soler, Sanchez, Fullana, Vargasi Quetglas.
Va fer els següents canvis; minut 48 Escobedo per Fullana, minut 58 Pol per Vargas i Piñan per Sidibe, minut 63 Soler per Perez i Arnau per Cano.

L’arbitra, va ensenyar targeta groga als jugadors de l’At. Rafal, Escobdeo, Pol Roderik i Sanchez.
Així va anar el marcador; 1-0 minut 1 Vargas, 2-0 minut 9 Martinez en p.p., 3-0 minut 33 Roderik, 4-0 minut 60 Martinez en p.p., 5-0 minut 65 Escobedo, 5-1 minut 66 Serra.
InfantilsB-Esraval

Els infantils “B“, es varem imposar en rotuntidad, dins SonCaulelles, a la U.E. Santa Maria per 10-0, i mantenen la primera posició de la classificació en tres punts d’avantatge damunt l’At. Son Ferriol.
L’alineació que va presentar l’Spsorting va ser; Errea, Llompart, Cantallops, Martinez, Cirer, Sanchez, Fiorito, Garcia, Vazquez, Fernandez i Reines.

Aquest foren els canvis de l’Sporting; minut 36 Villegas per Errrea, minut 49 Mari per Fiorito i al minut 54 Kretschmer per Martinez.

L’U.E. Santa Maria, va presentar el següent onze; Prieto, Forquer, Sastre, Arebalo, Bernat, Sandoval, Joan, Gil, Porciuncula, Balaguer i Garau.

Va fer els següents canvis; minut 44 Martin per Bernat, minut 55 Moreno per Prieto, minut 60 Gamundi per Porciuncula i al minut 61 Cortes per Gil.

Els deu gols de l’sporting foren marcats per Fernandez (6), Garcia (3) i Vazquez.

Resultats i classificació Infantils “A” Primera Reginal grup B.

Resultats i classificació infantils “B” segona regional grup F.