Gen 232017
 

cadetsb-la-union-b-5

 

La visita de l’Esporles diumenge horabaixa, va acabar amb una nova derrota dels nostres Cadets B, per 2-6.

L’equip visitant va ser superior als nostres cadets B, li basta la primera part per dur-se’n els tres punts, molt aviat va marcar l’Esporles, al minut 3 ja s’avenia avançat en el marcador, i dos gols més abans d’arribar al descans deixaven un marcador clar i de difícil remuntada pels nostres jugadors de 0-3.

Al cap de cinc minuts de la represa l’Sporting marcava el seu primer gol, per rebre la rèplica de l’equip visitant quatre minuts més tard i tornava a posar la diferència en tres gols, però si l’Esporles va contestar aviat al gol de l’Sporting, encara més rapida fou la de l’Sporting, ja que un minut més tard marcava el seu segon gol, l’Esporles va continuant essent superior i abans d’acabar va marcar dos gols per establir el definitiu 2-6.

ALINEACIONS.

CADETS B; Campins, Secano, Jabega, Montiel, Lillo, Rigo, Vaquer, Lin, Hidalgo, Sandova i Balaguer.

CANVIS; Minut 41 Entre Dorriego per Montiel, i Avella aper Lillo, minut 52 Messa per Hidalgo, minut 54 Martinez per Secano, minut 70 Duran per Rigo.

ESPORLES; Morey, Castro Crespi, Mayol, Martorell, Ramis, Noguera, Adrover, Ferra, Alberti i Losa.

CANVIS; Minut 46 entre Pol per Martorell,  minut 49 Bauza per Castro, minut 55 Estarellas per Alberti, minut 67 Martorell per Noguera i minut 70 Gomez per Ferra.

GOLS; 0-1 minut 3 Ferra, 0-2 minut 24 Noguera, 0-3 minut 40 Mayol, 1-3 minut 45  Rigo, 1-4 minut 49 Ferra, 2-4 minut 50 Rigo, 2-5 minut 67 Crespi i 2-6 minut 80 Mayol.

ÀRBITRA; Manuel Gomez Gomez.

CAMP; Son Caulelles.

Resultats i classificació Cadets B segona regional  grup B.