Set 192016
 
sporting-sonsardina-2

Equip inicial de l’Sporting.

Quarta jornada de lliga de la Primera Regional, i tercera derrota de l’Sporting, segona consecutiva, el Son Sardina, es dugué, els tres punts, en guanyar per 0-1, i deixa l’Sporting com a cuer de la categoria.

L’equip visitant, a l’únic tir a porta i un dels pocs que va fer al llarg del partit, i a més de falta, va sorprendre el nostre porter, i va aconseguir avençar-se en el marcador, transcorria el minut 12 de la primera part, quan s’aconseguia el 0-1, que seria definitiu.
Abans d’acabar el primer temps, l’àrbitra va anul·lar per fora de joc clar, un gol a l’Sporting que hagués estat l’empat.

A la segona part, un ultra defensiu Son Sardina, va defensar el resultat i l’Sporting fou incapaç d’aconseguir cap ocasió clara de gol, acabant el partit amb una nova derrota de l’Sporting, que confirma el mal començament d’aquesta temporada.

FITXA DEL PARTIT.

SPORTING SANT MARÇAL; Humet, Russo, Font, Lozano, Miranda, Vigo, Pino, Ahmed, Guerrero,. Ventura i Gutierrez.

CANVIS; Minut 45 Entre Bassa per Ventura, minut 59 Moreno per Vigo, minut 69 Vega per Lozano i minut 75 Mas per Ahmed.

AGRUPACIO DEPORTIVA SON SARDINA; Hervella, Cadiz, Buils, Trepat, Pulido, Coll, Galvan, Silvano, Bolivar, Serra i Cerezo.

CANVIS; Minut 31 Entre Forrtes per Cerezo, minut 45 Cabrer per Serra, minut 58 Marin per Galvan, minut 69 Marc Serra per Coll, minut 85 Rodriguez per Pulido.

GOLS; 0-1 minut 12 Buils.

ÀRBITRA; Antonio Hernandez Lopez, assistit per Lluis Pico Coll i Angel Moreno Jimenez.

TARGETES; Groga als jugadors de l’Sporting Russo, i als jugadors del Son Sardina, Pulido, Galvan, Silvano i Buils.

Resultats i classificació Primera Regional.