Nov 052018
 

SportingB-SantaMaria (5)

La visita dels amateurs de tercera regional, a Palmanyola, per jugar contra el San Cayetano va acabar amb una nova derrota del nostre equip per 3-0.

El San Cayetano, segon classificat, només va necessitar sis minuts per agafar avantatge en el marcador, amb el 1-0, a cinc minuts del final de la primera part, va marcar el seu segon gol, resultat amb el qual varen acabar els primers quaranta cinc minuts.

A la represa i abans d’entrar en els darrer vint minuts, novament marca el San Cayetano, el que era el seu tercer gol i que al final va ser el resultat amb el qual acaba el el partit de 3-0.

SAN CAYETANO, 3 SPORTING SANT MARÇAL  “B”, 0

SAN CAYETANO; De Mora, Rossello (Laquintana min 71), Ramon (Jaume min. 57, Gabas, Bosch, Galatas (Garcia min, 57), Ramos, Chariano, Llull (Gallardo min 57), Chacartegui i Gomez (Santi min. 71).

SPORTING SANT MARÇAL “B”; Prieto, Perello, Serra, Galindo (Bautista min. 62), Fernandez, Puerto (Gonzalez min. 68), P. Cañellas, Cosin (Ordoñez min. 52), Tobay (Hernandez min. 71), Alvbarez i J,. Cañellas (Mulet min, 68).

GOLS; 1-0 Chacartegui minut 1, 2-0 Chacartegui minut 40, 3-0 Garcia minut 68.

ÀRBITRA; Sergio Romera Oliver, va ensenyar targeeta groga als jugadors locals, Chacartegui i Sante i als jugadors de l’Sporting, Galindo, J. Cañellas i Ordoñez..

Resultats i classificació amateurs B tercera regional.