Set 242019
 

Tercer partit de lliga que juguen els amateurs, i una nova derrota dins Son Caulelles, aquest cop va ser el Port de Sóller que s’han va dur els tres punts.

Desprès de la brillant victòria dins el camp del Santa Mónica, els aficionats esperàvem poder gaudir de la primera victòria del primer equip de l’Sporting dins Son Caulelles, aquest cop tampoc es va fer realitat.

El Port de Sóller, que ha aconseguit més punts a fora que dins casa seva, es va mantenir fel a la seva trajectòria, així al minut 21 marcava el primer gol del partit (0-1), resultat amb el qual acabaren els primers quaranta-cinc minuts.

La segona part va ser una fotocopia de la primera, un equip visitant molt ben tancat i creant perill als seus contra atacs, així al minut 71 marcava el seu segon gol que pràcticament sentenciava el partit, tal i com va passar.

Fitxa del partit.

Sporting Sant Marçal; Subirats, Lopez, Gutierrez, Ghanim, Rosello, Paz de Arruda, Vicens, Alvarez, Milojevic, Ferrerira i Puerto.

Canvis; Minut 60 Entre Cortes per Paz de Arruda, Loor per Puerto i Comas per Rosello, minut 76 Sindin per Milojevic.

Port de Sóller; Sastre, Gelabert, Pardo, Duran Sundin, Quiros, Pereira, Ceballos, Marquez, Sena i Rendon.

Canvis; Minut 67 entre Visos per Ceballos i Cuartero per Rendond, minut 75 Rivera per Srna i minut 77 Parets per Quiros.

Gols; 0-1 minut 21 Rendon, 0-2 minut 72 Serna.

Àrbitre; David Onetto Bevia, ajudat a les bandes per Daniel Ontserra i Daniel Gomez, va ensenyar targeta groga al jugador de l’Sporting, Paz de Arruda, i als jugadors del Port de Sóller, Quiros i Sena.

Resultats i classificació primera regional.