Des 102019
 

Vuitè partit dels amateurs dins Son Caulelles, i vuitena derrota dins el nostre camp, aquest va ser el Platges de Calvià “B”, que és va dur els tres punts.

El partit no va poder començar millor per l’Sporting, el minut set guanyava per 1-0, que donava esperances aconseguir la primera victòria de la temporada dins Son Caulelles, al minut 30 empatava l’equip visitant, i amb el resultat de 1-1 es va arribar al descans.

Al cap de sis minuts de la represa, novament l’euip de Calvià s’avençava en el marcador amb el 1-2, contrarestat el gol Ghanim setze minuts més tard, marcat el 2-2 que tornava donar esperances de que per fi l’Sporting puntuaria dins Son Caulelles, tres minuts més tard, el 70 el Platges de Calvià “B” posava el 2-3 en el marcado i al inut 80 establia el que seria resultat definitiu el 2-4, sumant una nova derrota dins Son Caulelles, i permetent que el Platges de Calvià que estava set punts es col·loqui a deu del nostre equip.

Fitxa del Partit.

Sporting Sant Marçal; Campomar, Cortez, Lopez, Carmona, Rosello, Ghanim, Comas, Diallo, Ribas, Milojevic i Alvear.

Canvis; Minut 46 Entre Saiz per Diallo, minut 57 Cartagena per Milojevic, minut 62 Ferreira per Alvear.

Platges de Clavià “B”; Granados, Sanchez, Sevilla, Mayol, Canovas, Gardazari, Sampol, Bouzas, Zarzuelo, Contreras i Molina.

Canvis; Minut 65 ebntre Bril per Mayol, minut 66 Simo per Gardazari, minut 67 Alfaro per Sampol, minut 80 Quesada per Contreras.

Gols; 1-0 minut 7 Ribas, 1-1 minut 30 Zarzuelo, 1-2 minut 51 Zarzuelo, 2-2 minut 67 Ghanim, 2-3 minut 70 Sevilla, 2-4 minut 80 Alfaro.

Àrbitre; Angel Moreno Santamaria, ajudat a les bandes per Diego Granda Nava i Yeray Aledo Covas, va ensenyar targeta groga als jugadors del Sporting Diago, Comas i Rosello i als jugadors del Platges de Calvià “B” Canovas i Bouzas.

Resultats i classificació amateurs primera regional.