Gen 192015
 

Sporting-Intermanacor (5)

L’equip dels amateurs de la primera regional, ahir diumenge va sofrir la segona derrota consecutiva, va perdre dins Son Caulelles, contra el A. Llubí per 2-3, en el darrer partit de la primera volta.

Per fer-se una idea de la igualtat que hi ha en aquesta categoria, el nostre equip en dues jornades a passat de la sisena posició amb 27 punts a la tretzena.

L’Sporting sempre va anar per darrere en el marcador, i per dos pics va aconseguir empatar el partit.

Alineació de l’Sporting; Cerda, Roca, Russo, Sancho, Zanoguera, Morey, sintes, Labandera, Lorente, Fernandez i Serra.

Durant el partit es varen fer els següents canvis, minut 63 Balaguer per Sintes, al minut 66 Lozano per Fernandez.

Alineació del A. Llubí; Fornes, Ortiz, Guardiola, Llabres, Jaume Perello, Lasssana, Risco, Torrens, Cougil, Batle i Doormman.

Aquest foren els seus canvis; minut 45 Gabriel Torrens per Torrens, minut 71 Guillem Perello per Cougil, minut 77 Cano per Jaume Perello, minut 78 Nadal Perello per Ortiz, minut 90 Llompart per Llabres.

Així va anar el marcador, 0-1 minut 11 Cougil, 1-1 minut 41 Serra, 1-2 minut 68 Llabres 2-2 minut 75 Serra de penal, 2-3 minut 84 Cano.

Per part de l’Sporting varen veure la targeta groga, Lorente, Roca, Cerda, Serra i El Boutabi, per l’A. Llubí, veren la targeta groga Miquel Torrens, Gabriel Torrens, Doormman, Risco i Llabres.

Resultats i classificació Primera Regional.