Abr 072016
 
AlevinsE-atlèticsoncaliu (3)

Inici de la jugada del gol de l’Sporting

 

En el partit jugat ahir el vespre, dins Son Caulelles, corresponent a la jornada del passat diumenge, els Alevins E, varen perdre per 1-0 contra l’Atlètic Son Caliu.

Res varen poder fer els nostres jugadors, donada la superioritat de l’equip contrari, malgrat que als inicis del partit podia semblar més igualtat, al minut 2 marcava l’equip visitant i a la següent jugada empatava l’Sporting, aquest resultat d’empat només amb tres minuts de joc i la ràpida resposta de l’Sporting al gol de l’equip visitant, semblava que el partit serià més igualat, però no va ser així, ja que en acabar la primera part el resultat era d’un clar 1-5.

El tercer quart va ser més igualat, ja que l’equip de Calvià només va aconseguir un gol, però al darrer quart amb nou minuts l’Atlètic Calvià va aconseguir quatre gols més per establir el definitiu 1-10.

FITXA DEL PARTIT.

ALEVINS E; Ortiz, Joan, Creus, Salom, Aguilar, Coll i Company.

SUPLENTS; Pocovi, Deya, Sureda i Dauden.

ATLÈTIC SON CALIU B; Crespi, Jimenez, Quert, Salva, Pendry, Fiorito i Mariscal.

SUPLENTS; Romeo i Melis.

GOLS; 0-1 minut 2 Mariscal, 1-1 minut 3 Salom,, 1-2 minut 10 Quert, 1-3 minut 12 Salva, 1-4 minut 13 Quert, 1-5 minut 28 Quert, 1-6 minut 46 Romeo, 1-7 minut 50 Melis, 1-8 minut 55 Melis, 1-9 minut 57 Melis, 1-10 minut 59 Quert.

ÀRBITRA; José Javier Benavent Rodriguez.

CAMP;  Municipal de Son Caulelles.