Oct 202014
 

AlevinA-Malorca (3)

La visita d’un dels equips capdavanters de la Preferent d’Alevins, el Mallorca, va acabar amb una derrota del nostre equip. El “C” i el “D”, varen guanyar els seus respectius partits i el “B” va empatar a fora.

L’equip dels alevins “A”, que milita a preferent grup “A”, fou derrotat dins Son Caulelles pel Mallorca, amb el resultat de 0-8, l’equip del Mallorca, ocupa un dels llocs capdavanters de la classificació.

Els jugadors de l’Sporting que varen disputar el partit foren; Molinet, Orfila, Mari, Lopez, Vila, Crespi, Vrba, De Angulo i Martin.

SportingB-S'Horta (3)

Els Alevins “B”, varen empatar divendres dins Llucmajor, contra l’Espanya At. 4-4, continuen imbatuts i al segon lloc de la classificació

Es varen desplaçar per jugar el partit el següent jugadors, Oncala, Riera, Hermosillas, Juan, Llado, Villafuerte, Serra, Hinarejos, Garcias, Coleto, Adelantado i Fernandez.

Els dos equips que militen al grup H, de la segona regional, varen guanyar dins Son Caulelles, el “C” per 9-1 al Son Sardina At., i continua  a la primera posició de la classificació.

Varen jugar; Garau, Sanchez, Bestard, Mari, Ortega, Ramis, Palmer, Cañellas, Ramirez, Roibal.

Els nous gols foren marcats per; Ramirez (3), Ramis (2), Mari, Palmer, Roibal i Bestard.

El gran gol marcat per Guasp contra el Madre Alberta i era el 2-2

El gran gol marcat per Guasp contra el Madre Alberta i era el 2-2

Els Alevins “D, es varen imposar al Madre Alberta per 4-3, després de què l’equip visitant és posat amb un 0-2 favorable.

Disputaren el partit els següents jugadors; Bujosa, Selles, Terrones, H. Chacon, Piza, Guasp, Fernandez, A. Chacon, Alzamora i Quilez.

Els quatre gols de l’Sporting foren marcats per Guasp (3) i Quilez.

 

 

Resultats i classificació Alevins “A” preferent grup “A”.

Resultats i classificació Alevins “B” segona regional grup C.

Resultats i classifiacció Alevins “C” i “D” segona grup H.