Des 172018
 

Sporting-LlosetenseB (2)

Els amateurs de primera regional, no varen poder passar de l’empat dins Son Caulelles, en el partit jugat contra el Platges de Calvià “B”.

Mentre el nostre equip, venia de tres derrotes consecutives, l’equip visitant havia aconseguit empatar els seus dos darrers partits.

El partit ser poc vistós, només el resultat va donar emoció al mateix, molt de joc llarg i poques jugades de combinació, ni per un ni altre, i si aconseguien arribar a l’àrea, contrari, les defenses eren superiors, poques ocasions clares de gol i els portes poc varen haver d’intervenir.

L’equip visitant es va avençar al minut 36 mitjançant el seu jugador Gonzalez, i amb el resultat de 0-1 varen acabar els primers quaranta-cinc minuts.

A la segona part, a la sortida d’un corner, al minut 69, Alvarez es va avençar a la sortida del porter visitant i fa aconseguir el gol, que posava l’empat (1-1), en el marcador, que seria el resultat final.

En el minut 82 el porter visitant Lebron, va haver d’abandonar el terreny de joc lesionat, essent substituït per el segon porter Bautista.

Amb aquest resultat l’Sporting dels darrers dotze punts, només ha pogut guanyar-ne un, i continua a la novena plaça de la taula.

Fitxa del partit.

Resultat i classificació amateurs primera regional