Gen 262015
 

AlevinsB-Manacorins (4)

Aquest cap de setmana, dels quatre alevins, només varen jugar els “B” i el “D”, ja que tant el “A” com el “C”, tenen els seus respectius partits ajornats.

Els dos alevins que jugaren varen guanyar els seus respectius partits.

Els alevins “B“, varen guanyar a Son Caulelles, a l’Artà, per 5-4, i continuen segons del grup “C” de la segona regional, només a quatre punts del líder el Cala D’or.

L’alineació inicial que va presentar l’Sporting, fou; Oncala, Riera, Coleto, LLado, Adelantado, Villafuerte i Fernandez, també varen jugar els seus respectius quarts en Garcias, Hermosilla, Juan i Naveiras.

Per part de l’Artà, jugaren inicialment; Sendelbach, Nebrera, Sanxo, Cerda, Alzamora, Alemany i Sanso, al llarg del partit també varen jugar Llull i Ponce.

El marcador, 1-0 minut 6 Sendelbach en pròpia porta, 1-1 minut 7 Alemany, 2-1 minut 8 Villafuerte, 3-1 minut 12 Fernandez, 3-2 minut 14 Sanxo, 4-2 minut 40 Villafuerte de penal, 4-3 minu 42 Sanso, 5-3 minut 55 Hermosilla, 5-4 minut 58 Alzamora.
AlevinD

 

Els alevins “D”, varen guanyar a fora, concretament al Palmanyola per 3-4. Amb aquest resultat guanya un lloc a la classificació i es col·loca a la tretzena posició.

Per part de l’Sporting varen sortir inicialment, Fernandez, Vazquez, Selles, Bosch, Piza, Guasp i Alzamora, també varen particpar Bujosa, Varela, Terrones, Chacon i Quilez.

El Palmanyola va alinear de principi, Pericas, Sanitier, Rodriguez, Almario, Juan, Riera i Adrove, durant el partit també jugaran, Oliver, Perez i Zanoguera.

Així va anar el marcador; 0-1 minut 1 Vazquez, 0-2 minut 11 Vazquez, 1-2 minut 20 Perez, 2-2 minut 33 Perez, 2-3 minut 45 Vazquez, 2-4 minut 47 Alzamora 3-4 minut 54 Riera.

Resultats i classificació Alevins “B” segona regional grup C.

Resultats i classificació Alevins “D” segona regional grup H.